czwartek, 15 listopada 2012

Ryż na słodko

Pozdrowienia Kamraci!
Dziś pokażę Wam sposób na smaczną i prostą i sysącą potrawę, a mianowicie na RYŻ NA SŁODKO.


Potrzebne Wam będą:
  • ugotowany ryż - porcja dobrana indywidualnie do potrzeb ;)
  • śmietana lub jogurt naturalny
  • cukier
  • cynamon

Przygotwanie:
  1. Ugotuj ryż.
  2. Wyłóź go na talerz i posmaruj wierch ryżu śmietaną (jogurtem).
  3. Posyp cukrem wedle gustu.
  4. Posyp cynamonem.

Ta-da! :D
Smacznego!




2 komentarze:

  1. musi byc cynamon?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Użyj zamiast tego cukru waniliowego i kakao (np. rozpuszczalnego). Może tak też będzie smaczne. ;)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...